Tegelwerken door een tegelzetter in Oldenzaal

Kan uw badkamer wel een renovatie gebruiken, wilt u een achterwand in uw keuken van tegels voorzien of wilt u tegels op de vloer van een bepaalde ruimte laten aanbrengen? Als tegelzetter te Oldenzaal is Wilmink Montage u graag van dienst. Onze onderneming heeft zich gespecialiseerd op het gebied van tegelwerken en beheerst alle aspecten daarvan tot in de puntjes. Dat betekent dat een tegelzetter in Oldenzaal van ons u van A tot Z ontzorgt bij de tegelwerken. Sloopwerk doen we zelf, de afvoer van een oude badkamer nemen we onderhanden, we bestellen sanitaire voorzieningen, verzorgen het tegelwerk en installeren het sanitair zelf. Wilmink Montage is uw centrale aanspreekpunt. Met Wilmink Montage kiest u voor vakmanschap. Meer weten wat we als tegelzetter in Oldenzaal voor u kunnen betekenen? Informeer gerust verder door even contact op te nemen!

Waarom kiezen voor een tegelzetter te Oldenzaal van Wilmink Montage?

Kiezen voor Wilmink Montage betekent genieten van allerlei voordelen. Zo werken wij enkel met vakbekwame medewerkers die als tegelzetter in Oldenzaal zeer allround zijn. Zij staan garant voor een perfect resultaat van uw klus, of dat nu een eenvoudige of een lastige klus is. Wij hebben een hoge productiviteit en kunnen in korte tijd snel resultaat leveren. Zo zijn we nauwelijks tijd aan het reizen kwijt, aangezien we in Hengelo gevestigd zijn. Verder zijn we zeer ervaren en leveren we onze diensten tegen lage prijzen.

Over ons

Wilmink Montage is een bedrijf uit Hengelo dat tegelwerken in Twente verzorgt. Wij zijn in te schakelen als tegelzetter in Oldenzaal, Hengelo, Almelo, Enschede of andere steden in de regio. Naast tegelwerkzaamheden verzorgen we ook de installatie van kozijnen en kunnen we deuren leveren en plaatsen. Wilt u een indruk krijgen van eerdere projecten die we hebben mogen opleveren? Bekijk dan eens de diensten pagina. Daar kunt u een impressie krijgen van eerder werk.

Meer weten? Advies nodig? Een offerte aanvragen? Neem contact op!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen, wilt u advies ontvangen of een offerte aanvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel ons op 074-3490688 of 06-28119240, stuur een e-mail of vul het contactformulier op de website in. Wij zijn u graag van dienst!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.