Tegelwerken door een tegelzetter in Oldenzaal

Kan uw badkamer wel een renovatie gebruiken, wilt u een achterwand in uw keuken van tegels voorzien of wilt u tegels op de vloer van een bepaalde ruimte laten aanbrengen? Als tegelzetter te Oldenzaal is Wilmink Montage u graag van dienst. Onze onderneming heeft zich gespecialiseerd op het gebied van tegelwerken en beheerst alle aspecten daarvan tot in de puntjes. Dat betekent dat een tegelzetter in Oldenzaal van ons u van A tot Z ontzorgt bij de tegelwerken. Sloopwerk doen we zelf, de afvoer van een oude badkamer nemen we onderhanden, we bestellen sanitaire voorzieningen, verzorgen het tegelwerk en installeren het sanitair zelf. Wilmink Montage is uw centrale aanspreekpunt voor al deze werkzaamheden.

Met Wilmink Montage kiest u voor vakmanschap. Meer weten over wat wij als tegelzetter in Oldenzaal voor u kunnen betekenen? Informeer gerust verder door even contact met ons op te nemen!

Waarom kiezen voor een tegelzetter te Oldenzaal van Wilmink Montage?

Kiezen voor Wilmink Montage betekent genieten van allerlei voordelen. Zo werken wij enkel met vakbekwame medewerkers die als tegelzetter in Oldenzaal zeer allround zijn. Zij staan garant voor een perfect resultaat van uw klus, of dat nu een eenvoudige of een lastige klus is. Wij hebben een hoge productiviteit en kunnen in korte tijd snel resultaat leveren. Zo zijn we nauwelijks tijd aan het reizen kwijt, aangezien we in Hengelo gevestigd zijn. Verder zijn we zeer ervaren en leveren we onze diensten tegen lage prijzen.

Waarom kiezen voor een tegelzetter te Oldenzaal van Wilmink Montage?

Wanneer u op zoek bent naar een tegelzetter voor een klus aan huis of voor uw onderneming, dan wilt u dat het werk goed gebeurt. Bij Wilmink Montage weten we dat als geen ander en staan een hoge kwaliteit afleveren en een goede service en communicatie hoog in het vaandel. Kwaliteit leveren en klanten tevreden laten zijn, zit ons in het bloed en is eerder de standaard dan een uitzondering. Wij staan bekend om de kwalitatieve service die wij leveren en als u graag eerder werk van ons wilt zien, dan kunt u dit bekijken bij onze eerdere projecten</a of via de dienstenpagina.

De voordelen van Wilmink Montage

Kiezen voor Wilmink Montage betekent genieten van allerlei voordelen. Zo werken wij enkel met vakbekwame medewerkers die als tegelzetter in Oldenzaal zeer allround zijn. Zij staan garant voor een perfect resultaat van uw klus, of dat nu een eenvoudige of een lastige klus is. Iedere klus zien wij als uitdaging om u als klant compleet tevreden te krijgen. Wij hebben een hoge productiviteit en kunnen in korte tijd snel resultaat leveren. Zo zijn we nauwelijks tijd aan het reizen kwijt, aangezien we in Hengelo gevestigd zijn. Verder zijn we zeer ervaren en leveren we onze diensten tegen lage prijzen.

Over ons

Wilmink Montage is een bedrijf uit Hengelo dat tegelwerken in heel Twente verzorgt. Wij zijn in te schakelen als tegelzetter in Oldenzaal, Hengelo, Almelo, Enschede en andere steden in de regio. Naast tegelwerkzaamheden verzorgen we ook de installatie van kozijnen en kunnen we deuren leveren en plaatsen. Wilt u een indruk krijgen van eerdere projecten die we hebben mogen opleveren? Bekijk dan eens de dienstenpagina. Daar kunt u een impressie krijgen van eerder werk.

Onze allround medewerkers zijn vakbekwame mensen met een scherp oog voor detail. Tegelwerken moeten in één keer goed gaan voor het perfecte eindresultaat en dat kunnen onze vakmensen. Keer op keer. Verder zijn niet alleen onze medewerkers scherp, onze prijzen zijn dat ook. In Twente vind je niet gauw een tegelzetter die scherper geprijsd is voor dezelfde hoge kwaliteit tegelwerken en meer. We laten u graag zien wat we kunnen, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden als u een vrijblijvende offerte opvraagt of informeert naar de mogelijkheden.

Al onze diensten als tegelzetter in Oldenzaal en omgeving

Voor diverse tegelwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer compleet verbouwen, dan pakken wij deze klus graag voor u op. Als u voor ogen hebt wat u graag wilt gaan we samen de ideeën uitwerken tot echte plannen en vervolgens doen wij de gehele uitvoering. Van eventueel sloopwerk vooraf tot aan een perfecte afwerking; wij pakken uw klus van A tot Z op en zetten hiervoor professionele vakmannen in. Maar niet alleen voor de badkamer kunt u bij ons terecht, ook voor keukens en het toilet, maar zelfs nog meer. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen en afhangen van (voor)deuren en het maken en plaatsen van houten kozijnen.

Al onze diensten op een rij?

  • Badkamers
  • Keukens
  • Toilet
  • Deuren afhangen
  • Houten voordeuren plaatsen
  • Kozijnen plaatsen

Meer weten? Advies nodig? Een offertje aanvragen? Neem contact op!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wilmink Montage is graag uw tegelzetter in Oldenzaal of omgeving. Wij zijn werkzaam in de heel regio Twente en werken voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u vragen, wilt u advies ontvangen of een offerte aanvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel ons op 074-3490688 of 06-28119240, stuur een e-mail of vul het contactformulier op de website in. Wij zijn u graag van dienst!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.