Een tegelzetter in Hengelo of omgeving gezocht?

Bent u van plan om uw badkamer van een renovatie te voorzien en heeft u daar een tegelzetter in Hengelo voor nodig? Wilmink Montage is u graag van dienst. Als tegelzetter in Hengelo en omgeving zijn wij in staat om diverse werkzaamheden op het gebied van tegelwerken te leveren. Wij realiseren graag uw vloeren, keukens, badkamers en andere tegelwerken. Met Wilmink Montage kiest u voor een tegelzetter in Hengelo die al uw zorgen uit handen neemt. Wij verzorgen de werkzaamheden van begin tot eind en zijn gedurende de hele verbouwing uw centrale aanspreekpunt. Of het nu gaat om sloop of afvoerwerk, de levering van sanitair en tegels, werkzaamheden aan het plafond, de installatie van sanitaire voorzieningen of de tegelwerken zelf, bij ons bent u aan het juiste adres. Daarbij staan we garant voor een prachtige realisatie van al uw ideeën. Geïnteresseerd? Neem dan eens vrijblijvend contact op!

Waarom ons inschakelen als tegelzetter in Hengelo?

U zoekt een tegelzetter in Hengelo of de omgeving daarvan? Wilmink Montage verzorgt tegelwerken voor particulieren en bedrijven. Dat doen wij overal in Twente. Zo zijn we ook actief in steden zoals Enscede, Almelo en Oldenzaal. Kiezen voor Wilmink Montage als tegelzetter te Hengelo betekent genieten van allerlei voordelen:

  • Vakbekwame allround medewerkers die elke keer weer een mooi resultaat afleveren, ongeacht de complexiteit van de klus;
  • Hoge productiviteit;
  • Geen verloren reistijd, aangezien we in Hengelo gevestigd zijn!
  • De scherpste prijzen;
  • Ervaring en vakmanschap, waarmee we een optimaal resultaat kunnen leveren.

Over Wilmink Montage

Wilmink Montage is een tegelzetter uit Hengelo. Wij zijn dé specialist op het gebied van tegelwerkzaamheden in de regio Twente. Naast onze werkzaamheden omtrent tegelwerken kunnen we ook kozijnen en deuren voor u laten maken, alsmede deze installeren. De materialen die voor de productie daarvan gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit. Voor een impressie van eerdere afgeleverde werken kunt u ons diensten pagina bekijken.

Heeft u een vraag? Bel ons gerust!

Wilt u een offerte aanvragen voor onze werkzaamheden als tegelzetter in Hengelo of heeft u een vraag voor ons? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 074-3490688 of 06-28119240. Wij zijn u graag van dienst. Een bericht per e-mail sturen of het contactformulier invullen is ook mogelijk, u ontvangt dan zo spoedig als mogelijk een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.