Een tegelzetter in Hengelo of omgeving gezocht?

Bent u van plan om uw badkamer van een renovatie te voorzien en heeft u daar een tegelzetter in Hengelo voor nodig? Wilmink Montage is u graag van dienst. Als tegelzetter in Hengelo en omgeving zijn wij in staat om diverse werkzaamheden op het gebied van tegelwerken te leveren. Wij realiseren graag uw vloeren, keukens, badkamers en andere tegelwerken. Met Wilmink Montage kiest u voor een tegelzetter in Hengelo die al uw zorgen uit handen neemt.

Hoe werkt een tegelzetter?

Wij werken zeer secuur en altijd met een plan. Dankzij onze ruime ervaring weten we hoe we uw project moeten aanpakken en zijn wij zeer ruim inzetbaar. Wij verzorgen de werkzaamheden van begin tot eind en zijn gedurende de hele verbouwing uw centrale aanspreekpunt. Of het nu gaat om sloop of afvoerwerk, de levering van sanitair en tegels, werkzaamheden aan het plafond, de installatie van sanitaire voorzieningen of de tegelwerken zelf, bij ons bent u aan het juiste adres. Daarbij staan we garant voor een prachtige realisatie van al uw ideeën.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als zeer ervaren tegelzetter in Hengelo en omgeving? Neem dan eens vrijblijvend contact op!

Waarom ons inschakelen als tegelzetter in Hengelo?

U zoekt een tegelzetter in Hengelo of de omgeving daarvan? Wilmink Montage verzorgt tegelwerken voor particulieren en bedrijven. Dat doen wij overal in Twente. Zo zijn we ook actief in steden zoals Enschede, Almelo en Oldenzaal. Kiezen voor Wilmink Montage als tegelzetter te Hengelo betekent profiteren van allerlei voordelen:

  • Vakbekwame allround medewerkers die elke keer weer een mooi resultaat afleveren, ongeacht de complexiteit van de klus;
  • Hoge productiviteit;
  • Geen verloren reistijd, aangezien we in Hengelo gevestigd zijn;
  • De scherpste prijzen;
  • Ervaring en vakmanschap, waarmee we een optimaal resultaat kunnen leveren.

Over Wilmink Montage

Wilmink Montage is een tegelzetbedrijf uit Hengelo. Wij zijn dé specialist op het gebied van tegelwerkzaamheden in de regio Twente. Naast onze werkzaamheden omtrent tegelwerken kunnen we ook kozijnen en deuren voor u laten maken, alsmede deze installeren. En niet zomaar deuren en kozijnen, maar gemaakt van hardhout of ander kwalitatief materiaal. De materialen die we gebruiken voor iedere productie zijn standaard van hoge kwaliteit. Voor een impressie van eerdere afgeleverde werken kunt u onze dienstenpagina en eerdere projecten bekijken.

Hoe duur is een tegelzetter?

Afhankelijk van de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren door een tegelzetter in Hengelo, zijn de kosten bij Wilmink Montage altijd scherp in vergelijking met die van andere tegelzetters in de omgeving. Het is natuurlijk qua kosten wel een verschil of u ons enkel wilt inschakelen om een vloer te leggen of graag door ons uw gehele keuken en badkamer wilt laten verbouwen van begin tot eind. Voor een prijsindicatie kunt u daarom het beste gewoon even contact met ons opnemen. U kunt simpel een offerte bij ons aanvragen zonder verplichtingen. Wij adviseren u graag en doen graag ons best om u de beste prijs voor uw project te geven. En dat voor een zeer hoge kwaliteit, al zeggen we het zelf 😉.

Wat wij doen als tegelzetter?

U heeft vast een beeld bij wat wij als tegelzetter voor u kunnen betekenen, maar weet u ook echt van alles af? Om u een goed beeld te geven van alle werkzaamheden die wij onder de naam tegelzetter uitvoeren, laten we u graag ook de minder bekende klussen horen Wilmink Montage voor u kan uitvoeren. Naast vanzelfsprekende tegelwerken, leveringen, sloopwerk vooraf en een perfecte afwerking van uw tegelwand of -vloer voor de oplevering, doen wij ook werk zoals: hardhouten kozijnen op maat maken en plaatsen, sanitaire voorzieningen installeren en het afhangen van deuren.

Wij zijn in staat complete badkamers en keukens op te leveren. Het (beneden)toilet voor u installeren en betegelen, deuren afhangen en houten voordeuren en kozijnen plaatsen, behoren ook tot onze diensten. Kortom, als tegelzetter in Hengelo hebben wij veel meer te bieden dan het professioneel zetten van wand- en vloertegels voor diverse doeleinden.

Heeft u een vraag? Bel ons gerust!

Wilt u een offerte aanvragen voor onze werkzaamheden als tegelzetter in Hengelo of heeft u een vraag voor ons? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 074-3490688 of 06-28119240. Wij zijn u graag van dienst. Een bericht per e-mail sturen of het contactformulier invullen is ook mogelijk, u ontvangt dan zo spoedig als mogelijk een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.