Op zoek naar een tegelzetter in Enschede of omgeving?

Bent u op zoek naar een tegelzetter in Enschede of omgeving? Maak dan kennis met Wilmink Montage, dé onderneming voor al uw tegenwerkzaamheden! Als tegelzetter in Enschede zijn we gespecialiseerd in alle soorten tegelwerken. Wilt u de achterwand van uw keuken of badkamer volledig renoveren? Zou u graag tegeltjes in een ruimte laten vervangen? Voor dit alles en meer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een tegelzetter te Enschede die de werkzaamheden van A tot Z verzorgt. Van het slopen en afvoeren, de levering van sanitaire voorzieningen en de tegels, werkzaamheden aan het plafond en de tegelwerkzaamheden zelf tot de installatie. Wilmon Montage is uw centrale aanspreekpunt gedurende de hele verbouwing en levert altijd een mooi resultaat op. Interesse in onze dienstverlening? Informeer dan eens verder door contact op te nemen!

Waarom Wilmink Montage als tegelzetter in Enschede?

Wilmink Montage is als tegelzetter in Enschede of omgeving in te schakelen voor zowel particuliere als zakelijke klussen. Wij zijn werkzaam in de gehele omgeving van Twente en dus ook in steden als Hengelo, Almelo en Oldenzaal. Door voor ons te kiezen als tegelzetter in Enschede geniet u van allerlei voordelen, zoals:

  • Vakbekwame allround medewerkers: gegarandeerd een mooi resultaat, zowel bij grote renovaties of kleine opknapklussen;
  • Hoge productiviteit;
  • Wij zijn gevestigd in Hengelo en zijn dus nauwelijks tijd kwijt aan het reizen;
  • Lage prijzen;
  • Ervaring en vakmanschap: wij zijn in staat al uw ideeën op vakkundige wijze uit te werken.

Over Wilmink Montage

Wilmin Montage is een in Hengelo gevestigde onderneming die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van tegelwerken, kozijnen en deuren. Als tegelzetter in Enschede weten wij raad met alle soorten tegelwerkzaamheden. Ook kunt u ons inschakelen voor kozijnen van hoogwaardig hardhout en het laten maken en installeren van deuren. Benieuwd naar eerder werk wat we hebben geleverd? Bekijk dan eens onze diensten pagina om een indruk daarvan te krijgen!

Meer weten? Neem dan eens contact op!

Zou u graag eens verder informeren over wat Wilmink Montage als tegelzetter in Enschede voor u kan betekenen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of een offerte door even met ons te bellen. Wij zijn bereikbaar op 074-3490688 of 06-28119240. Ook kunt u een bericht sturen per e-mail of middels het contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.