Bent u op zoek naar een tegelzetter in Almelo?

Wilt u uw badkamer renoveren, uw keuken laten betegelen of tegels laten plaatsen in uw bedrijfspand? Bent u daarom op zoek naar een tegelzetter in Almelo of omstreken? Zoek dan niet verder, want Wilmink Montage is dé tegelzetter van Almelo en de rest van de regio Twente! Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat alle werkzaamheden wat betreft tegelwerken voor u kan verzorgen. Daar valt onder meer het sloepen en afvoeren van een oude badkamer onder, het leveren van nieuwe sanitaire voorzieningen en tegels, het installeren van het sanitair en natuurlijk de tegelwerken zelf. Wij nemen de verbouwing van A tot Z uit handen en daarmee fungeren we altijd als één aanspreekpunt. Voor een vakkundige tegelzetter in Almelo schakelt u Wilmink Montage in. Een offerte aanvragen of een vraag stellen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen!

De voordelen van Wilmink Montage

Als tegelzetter te Almelo heeft ons bedrijf diverse vakbekwame medewerkers in dienst die een allround dienstverlening kunnen verzorgen. Zij beheersen alle aspecten rondom tegelwerken tot in de puntjes en leveren altijd het perfecte resultaat. Het maakt niet uit of het nu om een simpele klus gaat of een ingewikkelde renovatie, u mag altijd kwaliteit van ons verwachten. Wij hebben een hoge productiviteit en zijn ook nauwelijks reistijd kwijt, aangezien we in Hengelo gevestigd zijn. We bieden ervaring en vakmanschap tegen scherpe prijzen aan en als tegelzetter in Almelo weten wij hoe we al uw ideeën optimaal kunnen uitwerken. Wilmink Montage is actief in de gehele regio en is dus naast tegelzetter in Almelo ook in te schakelen in steden zoals Hengelo, Enschede en Oldenzaal.

Over ons

Wilmink Montage is een bedrijf dat tegelwerken levert, hoogwaardige hardhouten kozijnen installeert en deuren op maat laat maken en plaatst. Voor welke tegelwerkzaamheden u ook een tegelzetter in Almelo zoekt, wij staan voor u klaar om u onze gespecialiseerde dienstverlening aan te bieden. Geïnteresseerd in eerder werk dat wij hebben geleverd? Kijk dan eens tussen onze diensten.

Ja, ik wil Wilmink Montage inschakelen als tegelzetter in Almelo!

Op zoek naar een tegelzetter in Almelo en wilt u ons daarvoor inschakelen? Of wilt u eerst meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan gewoon eens contact op! Dat kan geheel vrijblijvend. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 074-3490688 of 06-28119240, per e-mail of door middel van het contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.