Tegelzetbedrijf in Hengelo en omstreken | Wilmink Montage

Wilt u uw badkamer laten renoveren? Moeten daarom de tegels gesloopt en afgevoerd worden? Of zijn we tegels op een wand in uw keuken die gerenoveerd dienen te worden? Heeft u tegels in uw plafond die aan vervanging toe zijn? Voor al deze tegelwerken en meer bent u bij Wilmink Montage aan het juiste adres! Wij zijn een gespecialiseerd en ervaren tegelzetbedrijf uit Hengelo. We verzorgen tegelwerken in de breedste zin van het woord en nemen graag alle werkzaamheden uit handen. Als u ons inschakelt voor uw klus of verbouwing verzorgen we deze dus van A tot Z! Met ons aan uw zijde kunt u zich gedurende het project altijd richten tot één centraal aansprekpunt. Met onze ervaring en vakmanschap is een mooi resultaat gegarandeerd!

Wilt u verder informeren over wat we als tegelzetbedrijf in Hengelo voor u kunnen betekenen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via 074-3490688 of 06-28119240.

Welke diensten leveren wij?

Wilmink Montage is een tegelzetbedrijf uit Hengelo dat verschillende diensten levert. Wij gaan geen klus uit de weg en zijn u graag van diens. Of het nu gaat om een kleine klus of een veel grootschaligere en complexere verbouwing of renovatie, Wilmink Montage staat voor u klaar. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in verschillende soorten tegelwerken. Daarbij kan gedacht worden aan sloopwerk, het afvoeren van tegels, de levering daarvan alsmede de installatie. Verder zit u bij ons ook goed voor hardhouten kozijnen van hoge kwaliteit en de plaatsing van deuren.

Een gespecialiseerd tegelzetbedrijf te Hengelo

Als tegelzetbedrijf uit Hengelo heeft Wilmink Montage al vele particuliere en zakelijke klanten tevreden mogen stellen met net opgeleverde tegelwerken. Als u ons kiest om de verbouwing of uw klus te verzorgen geniet u van allerlei voordelen. Onder deze voordelen vallen onder meer:

  • Een team van vakbekwame allround medewerkers die altijd voor mooie resulaten zorgen, zowel bij kleine klusjes als complexe projecten;
  • Hoge productiviteit;
  • Wij zijn gevestigd in Hengelo en hebben dus geen last van verloren reisijd;
  • Zeer scherpe prijzen;
  • Ervaring en vakmanschap: al uw ideeën worden door ons op vakkundige wijze uitgewerkt.

Over Wilmink Montage

Wilmink Montage is een tegelzetbedrijf in Hengelo gevestigd is. Wij verzorgen onze werkzaamheden in de gehele regio. Zo komen we ook graag bij u langs voor tegelwerkzaamheden in Enschede, Almelo, Oldenzaal en andere plaatsen in Twente. Bent u benieuwd naar eerdere resultaten die we hebben mogen opleveren? Dan kunt u onze diensten pagina op de website bezoeken. Hier vindt u enkele impressies van door ons opgeleverde projecten.

Offerte aanvragen? Neem dan contact op!

Meer weten over onze dienstverlening als tegelzetbedrijf in Hengelo? Wilt u uw project met ons bespreken en advies inwinnen over de mogelijkheden? Of zou u graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Schroom dan niet en neem contact met ons op! Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 074-3490688 of 06-28119240, en door middel van het contactformulier op onze website.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.