Een tegelzetbedrijf in Enschede gezocht?

Bent u op zoek naar een tegelzetbedrijf in Enschede of een plaats in de buurt daarvan? Dan zit u goed bij Wilmink Montage! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in tegelwerken in de breedste zin van het woord. Zijn de tegels van de achterwand van uw keuken of badkamer aan vervanging toe? Moeten we tegels op uw plafond gerenoveerd worden? Wilt u uw badkamer renoveren en wilt u de tegels laten slopen en afvoeren? Wij zijn u graag van dienst en nemen graag de werkzaamheden uit handen, van A tot Z. Tijdens onze werkzaamheden zijn wij altijd uw centrale aanspreekpunt, tijdens de hele duur van de verbouwing. Met ons als uw partner op het gebied van tegelwerken bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op voor meer informatie! Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken via 074-3490688 of 06-28119240.

De voordelen van ons tegelzetbedrijf in Enschede

Als tegelzetbedrijf in omgeving Enschede is Wilmink Montage actief voor zowel particulieren als zakelijke klanten, zoals bedrijven. Door ons in te schakelen voor uw verbouwing geniet u van verschillende voordelen, waaronder:

  • Vakbekwame allround medewerkers: altijd verzekerd van een mooie oplevering, of het nu gaat om een kleine klus of een grote renovatie;
  • Hoge productiviteit;
  • Wij zijn gevestigd in Hengelo en zijn dus nauwelijks tijd kwijt aan het reizen;
  • Lage prijzen;
  • Ervaring en vakmanschap: wij zijn in staat al uw ideeën op vakkundige wijze uit te werken.

Onze dienstverlening

U kunt ons tegelzetbedrijf in Enschede inschakelen voor diverse diensten. Geen klus is ons te klein of groot. Wij verzorgen zowel eenvoudige klussen als complexere projecten zoals volledige renovaties. Als tegelzetbedrijf bestaat onze dienstverlening voornamelijk uit diverse tegelwerken, zoals het slopen, afvoeren, leveren en plaatsen van tegels. Ook voor de installatie van hoogwaardige hardhouten kozijnen of deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen tegen zeer scherpe prijzen kozijnen voor u maken én plaatsen. Daarnaast kunt u ook voor het vervangen van deuren bij ons terecht.

Over Wilmink Montage

Als in Hengelo gevestigde onderneming kunt u Wilmink Montage ook inschakelen als tegelzetbedrijf in Enschede en omstreken. Wij komen graag de tegelwerkzaamheden bij u op locatie verzorgen. Wilmink Montage is actief in de hele regio, en dus ook in steden als Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en elders in Twente. Indien u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening kunt ook ook eerder opgeleverde projecten bekijken. Bezoek daarvoor onze diensten pagina, voor een indruk van onze eerdere werken!

Vragen? Neem gerust contact op!

Wilt u verder informeren over wat we als tegelzetbedrijf in Enschede voor u kunnen betekenen? Zou u graag eens de mogelijkheden met ons bespreken? Of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw verbouwing aanvragen? Neem dan gerust eens contact me ons op! Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 074-3490688 of 06-28119240. Daarnaast kunt u ook een bericht sturen via het online contactformulier op onze website.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.