content-head

Tegelwerk

Bij Wilmink Montage bent u aan het juiste adres voor al uw tegelwerk of het nu gaat om een achterwand van uw keuken of een volledige badkamer renovatie wij kunnen dit geheel voor u verzorgen. Wilmink Montage regelt alles voor uw project. Het slopen en afvoeren van de oude badkamer, het leveren van het sanitair en de tegels, plafond, het tegelwerk zelf en de installatie. Wij nemen al uw zorgen uit handen en coördineren alle werkzaamheden van A tot Z. Er is voor de verbouwing dus één aanspreekpunt. Hierdoor bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat van hoge kwaliteit.

Projecten waar we trots op mogen wezen

Tegelwerken laten zetten door een deskundig bedrijf dat altijd kwaliteit levert? Bij Wilmink Montage bent u aan het juiste adres voor al uw tegelwerken. Of het nu gaat om tegelwerken bij de achterwand van uw keuken of een volledige badkamer renovatie, wij kunnen dit geheel voor u verzorgen. Wilmink Montage regelt alles voor uw project. Het slopen en afvoeren van de oude badkamer, het leveren van het sanitair en de tegels, plafond, de tegelwerken zelf en de installatie. Wij nemen al uw zorgen uit handen en coördineren alle werkzaamheden van A tot Z. Er is voor de verbouwing dus één aanspreekpunt. Hierdoor bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat van hoge kwaliteit. Meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom tegelwerken door Wilmink Montage?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat tegelwerken voor particulieren of bedrijven kan verzorgen in Twente of omgeving? Wilmink Montage verzorgt al vele jaren tegelwerken in steden als Enschede, Hengelo, Almelo of Oldenzaal. Waarom dient u ons in te schakelen voor tegelwerken? U geniet dan namelijk van de volgende voordelen:

  • Vakbekwame allround medewerkers: altijd een perfect resultaat, of het nu gaat om een eenvoudige klus of bijvoorbeeld een complexe renovatie van uw badkamer;
  • Hoge productiviteit;
  • Geen verloren reistijd: wij zijn gevestigd in Hengelo en zijn snel bij u op locatie;
  • Scherpe prijzen;
  • Ervaring en vakmanschap: zo kunnen we al uw ideeën omtrent tegelwerken uitwerken tot een fraai resultaat.

Over Wilmink Montage

Wilmink Montage is een onderneming uit Hengelo die een diversiteit aan diensten levert. Wij zijn expert op het gebied van tegelwerken en zijn in te schakelen voor alle soorten tegelwerkzaamheden. Echter kunnen we ook hoogwaardige hardhouten kozijnen en deuren laten maken en plaatsen. Wilt u graag een indruk krijgen van eerdere werken wat betreft tegelwerken die wij hebben geleverd? Neem dan eens een kijkje op onze projecten pagina voor een impressie.

Neem contact met ons op!

Wilt u Wilmink Montage inschakelen voor tegelwerken of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust eens contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 074-3490688 of 06-28119240. Wij staan u graag te woord. Een e-mail sturen of het contactformulier op de website invullen is ook mogelijk.